Projekti ajakava muudatusest ja hetkeseisust

Seoses erinevate jõuluüritustega on toimunud mõned muudatused projekti ajakavas. Kahjuks jääb ära üks Tehnominuti grupi kohtumine. See eest tuli juurde üks sisekoolitus pilveteenuste kasutamisest.




Oma koolis projekti raames lõime Tehnominuti, mille eesmärgiks oli tutvustada õpetajatele erinevaid e-õppekeskkondi. Hetkeseisu järgi on kujunenud välja grupp õpetajaid (kokku 13 õpetajat) kellest 7 on osalenud kõikidel Tehnominuti kohtumistel. Siiani on tutvustatud õpetajatele kolm keskkonda. Tutvustades igat keskkonda saavad õpetajad ka neid ise läbiproovida. Lisaks sellele iga keskkonna kohta tehakse lühike ülevaade ja tutvustus tehnominuti blogisse selleks, et tekitada nendest kogu.

Peale Tehnominuti huvigruppi loomist oleme aktiivselt propageerinud erinevate digikeskkondade kasutamist. Septembri algusest oli meie koolis võetud aktiivsele kasutusele Google kalender, mis võimaldab pidevalt jälgida, mis üritused koolis toimuvad. Tänu sellele tegid kõik õpetajad endale gmaili konto, mis võimaldas detsembrist võta kasutusele ka Google Docs'i teenust, kuigi hetkel vaid juhtkonna tasemel. Selle asjaolu parandamiseks on planeeritud jaanuari alguses pilveteenuste tutvustamise sisekoolitus. Samuti toimub jaanuaris HITSA poolne praktikum erinevate veebipõhiste töövahendite kasutamisest.

Üldiselt nende kolme nädala jooksul on meie koolis olnud Tehnominut ekudas, kuid mingeid järeldusi või kokkuvõtteid on teha veel vara kuna liialt vähe aega on möödunud selle algatamisest.